Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Либерия

Имоти за продажба в Либерия

Република Либерия е западноафриканска държава, граничеща на север със Сиера Леоне и Гвинея, и на изток с Кот д'Ивоар. Неотдавна тя бе засегната от две граждански войни, които накараха стотици хиляди бежанци да експатрират и унищожат либерийската икономика.

Неговата столица е Монровия

Либерия е страна, основана от освободени роби, а днес Либерия носи белезите на множество граждански войни, преврати, политически революции и борби за власт, да не говорим за опустошителната епидемия от ебола.

Икономическата и политическата ситуация не е стабилна и това прави научните изследвания трудно за инвеститорите, които се интересуват от имоти за продажба в Либерия. Ситуацията не е по-добра за местното население, което непрекъснато се разраства и с все по-нарастващи жилищни нужди.

Със сигурност най-доброто място за продажба на имоти в Либерия е Монровия, където живеят над един милион либерийци. Най-големият град в страната е оживено място, където правителството се опитва да отговори на нуждите на необходимите жилищни единици.

Gbarnga е друг интересен град, където да търсите имоти за продажба в Либерия. Тя можеше да изглежда само като изтощен град в хинтерланда на Либерия, но е дом на Университета в Кътъртън; един от най-престижните в страната повече от век.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB